Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Clappform

Organisatieprofiel

Clappform is een AI-based bedrijf. Met ons cloud-based platform helpen wij klanten met het integreren en ontwikkelen van AI-oplossingen om hun bedrijfsprocessen slimmer te maken. Door gebruik te maken van geavanceerde analyses creëren wij waardevolle inzichten, volledig afgestemd op de vraag van de klant.

Activiteiten op AI gebied

Wij werken samen met het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van AI/ML-modellen (meer info: data-science.clappform.com)

Bijdrage aan NL AIC

Clappform zal door actief betrokken te zijn in werkgroepen meewerken aan verschillende bouwstenen van de coalitie in verschillende sectoren. Onze kennis en vaardigheden zullen wij delen om een waardevolle toevoegingen te creëren en daarnaast de kansen van AI aan het licht te brengen.

Waarom NL AIC?

De AI Coalitie biedt een mooie kans om ons netwerk te verbreden, kennis en data te delen en samen te werken met andere partijen om de AI-missie te waarborgen en te realiseren. Op deze manier breiden wij onze kennis over AI uit en blijven wij up-to-date over de mogelijkheden.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.