Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Ciphix

Organisatieprofiel

Ciphix is a fast-growing RPA & AI implementation company focused on taking the robot out of the human. Ciphix does this by helping organizations to offload repetitive manual tasks to a digital workforce of AI-powered software robots. By working closely together with technology partners we enable state-of-the-art intelligent automation solutions.

Activiteiten op AI gebied

Ciphix ontwikkelt slimme digitale medewerkers door middel van Robotic Process Automation (RPA) en Artificial Intelligence (AI). Daarnaast helpen wij organisaties deze nieuwe technologieen te begrijpen en omarmen door middel van inspiratie workshops, training en gezamenlijke development.

Bijdrage aan NL AIC

Het delen van kennis en inspireren van het Nederlandse AI ecosysteem op het snijvlak van Artificial Intelligence en Automatisering.

Waarom NL AIC?

Door middel van de NLAIC kunnen wij als organisatie op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en kansen binnen het Nederlandse AI ecosysteem. Daarnaast werken wij aan een sterk partnernetwerk – met partijen zoals UiPath en Google – en wij zien de coalitie als uitstekende voedingsbodem hiervoor.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.