Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

CGI

Organisatieprofiel

CGI, opgericht in 1976, is een van de grootste IT- en zakelijke adviesbureaus ter wereld. Bij alles wat we doen, is ons doel om vertrouwde relaties op te bouwen door dichtbij de klant te staan, door expertise op het gebied van industrie en technologie te bieden om u te helpen aan de behoeften van uw klanten en burgers te voldoen.

Activiteiten op AI gebied

We helpen klanten te profiteren van de kracht van AI, start met idee, identificeren van kritieke gegevens en zetten we idee snel om in een MVP. Vervolgens helpen we de oplossing te schalen en continu te beheren en te verbeteren. Gebruik makend van cloudgebaseerde en on-premise AI-acceleratorplatforms, incl. toegang tot high-performance computing.

Bijdrage aan NL AIC

Door actief deel te nemen in de diverse werkgroepen waarin we use cases and views zullen aandragen.

Waarom NL AIC?

Als een global ICT bedrijf met local proximity model denken wij een waardevolle bijdrage kunnen leveren met onze diepgaande expertise en betrokkenheid in de diverse industrien.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.