Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Camenai

Organisatieprofiel

Camenai biedt een platform voor hoogfrequente inwinning van beelden en een dashboard dat gebruikers toegang geeft tot een beeldbank en analyses. Algoritmes anonimiseren en detecteren onregelmatigheden zoals zwerfafval of asfaltschade. Gemeenten en waterschappen krijgen zo meer grip op de buitenruimte.

Activiteiten op AI gebied

Computer Vision

Bijdrage aan NL AIC

Camenai draagt bij door deelname aan workshops op specifieke onderwerpen en het verbinden met de publieke sector.

Waarom NL AIC?

Camenai doet mee an de AI coalitie om de AI community mee te helpen ontwikkelen, te leren van elkaar en mogelijke samenwerking.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.