Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Bright Cape

Organisatieprofiel

Bright Cape heeft passie voor data. We begeleiden bedrijven in hun digitaliseringsreis door schaalbare, duurzame data science oplossingen te bouwen en implementeren gebruikmakend van de nieuwste innovaties op het gebied van Machine Learning en AI. Onze focus is bedrijfsprocessen optimaliseren en toegevoegde waarde creëren voor onze klanten.

Activiteiten op AI gebied

Wij hebben diverse innovatie initiatieven die het voorportaal zijn van toegepaste AI.

Bijdrage aan NL AIC

We delen kennis en kijken mee aan wat er is aan initiatieven.

Waarom NL AIC?

AI is onze core. Als onderzoekers zijn wij constant op zoek naar wat er in de praktijk mogelijk is. We willen graag ons steentje bijdragen aan de maatschappij als pioniers in data science en AI.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.