Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Breda University of Applied Sciences

Organisatieprofiel

Bij Breda University of Applied Sciences studeren zo’n 7.700 studenten uit binnen- en buitenland. Bij ons kun je terecht voor een hbo-bachelor- en masteropleidingen, onder andere op het gebied van Artificial Intelligence , maar ook voor wetenschappelijke bachelor- en masteropleidingen.

Activiteiten op AI gebied

– hbo bachelor onderwijs; – Toegepast onderzoek.

Bijdrage aan NL AIC

Participatie in de werkgroep onderwijs en scholing van de HUman Capital werkgroep.

Waarom NL AIC?

– Delen van kennis met andere participanten; – Vormen van consortia; – Bijdragen aan zowel regulier onderwijs als post-initieel onderwijs.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.