Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Brainial.com

Organisatieprofiel

Bij Brainial veranderen we de manier waarop mensen met aanbestedingen omgaan door de meest intelligente en betrouwbare digitale aanbestedingsassistent te leveren om sneller betere voorstellen te maken.

Activiteiten op AI gebied

We hebben Brainial opgezet om het schalen van expertkennis mogelijk te maken. Wij ontwikkelen slimme software die experts helpt bij het beantwoorden van aanbestedingen & tenders.

Bijdrage aan NL AIC

Brainial werkt momenteel actief aan het verbeteren van AI samenwerkingen tussen startups, scale-ups en grote organisaties in de Startups & Scale-ups werkgroep van de NL AIC.

Waarom NL AIC?

AI wordt sterk bepalend voor de toekomst van werk en arbeid. Ook kenniswerk zal steeds meer worden overgenomen door AI gebaseerde systemen. Om deze reden is het belangrijk dat Nederland en Europa activiteiten in AI stimuleren en  ondersteunen. Daarom is Brainial deelnemer van de NL AIC.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.