Delen met:
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

BOTS – RevenYOU

Organisatieprofiel

The BOTS platform is a trading firm that unlocks fair finance to all people on all continents in our world. We provide trustable sources of wealth to everybody by bringing people, technology, fun and innovation together in an app that transforms the financial service industry and society.
AI trading, AI datalized trading instruments AI KYC, AI AML checks, AI data analysis, AI marketing

Bijdrage aan NL AIC

Given our extremely innovative character, I think we can make a great contribution.

Waarom NL AIC?

Because we work with AI at the core of our company, we join this initiative. It is important to us that this NL AI initiative is endorsed by a diverse group of fintech companies. We also organise competitions where we are looking for talent with an AI background.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.