Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

BOTS – RevenYOU

Organisatieprofiel

BOTS is een platform die beleggen met algoritmes voor iedereen wereldwijd beschikbaar stelt. Wij brengen mensen, technologie, plezier en innovatie samen in de BOTS app die zowel de service industrie als de samenleving op zijn kop gaat zetten. Je kunt de app gratis downloaden in een paar minuten en beleggen vanaf slechts €50.

Activiteiten op AI gebied

AI trading, AI datalized trading instruments AI KYC, AI AML checks, AI data analysis, AI marketing

Bijdrage aan NL AIC

Vanwege ons enorm innovative karakter zijn wij ervan overtuigd dat wij een goede toevoeging zijn voor jullie.

Waarom NL AIC?

Wij doen mee aan dit initiatief omdat ons bedrijf niet kan bestaan zonder Artificial Intelligence. Het is belangrijk voor ons dat meerdere diverse fintech bedrijven zich ook aansluiten bij NL AIC. Ook organiseren wij wedstrijden waarbij wij op zoek zijn naar talent met een achtergrond in Artificial Intelligence.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.