Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

BlueGen.ai

Organisatieprofiel

BlueGen.ai is een synthetisch data generatie platform dat echte privacyveilige data genereert die zich gedraagt en eruitziet als echte data. Hiermee kunnen organisaties zoals overheden, banken en zorg instellingen veliger datagedreven werken en innoveren.

Activiteiten op AI gebied

Onze applicatie maakt gebruik van AI en de synthetische data die wij genereren dient tevens als trainingsdata om robuuste machine learning modellen op te trainen. AI voor AI dus.

Bijdrage aan NL AIC

We nemen actief deel in de verschillende werkgroepen om onze kennis en ervaringen te delen.

Waarom NL AIC?

De adoptie van AI heeft een lange weg te gaan en we geloven dat dit het beste samen gedaan kan worden. We willen de mogelijkheden van synthetische data onder de aandacht brengen bij de relevante industrieën zoals de publieke sector, zorg en banken maar bv ook bij de horizontale werkgroepen zoals data delen

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.