Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Blockheating

Organisatieprofiel

Blockheating levert echt duurzame IT infrastructuur voor HPC en Edge toepassingen. Bij voorkeur als managed bare metal, maar bij voldoende homogene requests ook PaaS. Echt duurzaam is voor ons groene stroom, geen airco/warmtepomp en warmte inzetten als verwarming voor tuinders.

Activiteiten op AI gebied

Infrastructuur leveren

Bijdrage aan NL AIC

De opkomst van AI creert veel nieuwe mogelijkheden en business modellen. Wat de meeste mensen echt niet zien is de computational power die nodig is hiervoor. Ons doel is duurzame infrastructuur leveren waarmee modellen getraind kunnen worden.

Waarom NL AIC?

Als service provider is het interessant om uit de markt te horen wat de wensen zijn op gebied van computational power en de software stack daaromheen.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.