Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Belco – Klantenservicesoftware

Organisatieprofiel

Belco levert klantenservice software die communicatiekanalen centraliseert. We helpen dagelijks meer dan 1000 webshops om een 9+ klantbeoordeling te bereiken door het verbeteren van hun klantenservice. Onze software integreert naadloos met diverse e-commerce platforms.

Activiteiten op AI gebied

Belco ontwikkelt en implementeert AI-oplossingen om de klantenservice voor webshops te verbeteren. Dit omvat tools voor taalvertaling, tekstoptimalisatie, samenvatting van conversaties en taakbeheer. Onze focus ligt op het maken van AI die mensen ondersteunt, niet vervangt.

Bijdrage aan NL AIC

Belco draagt bij aan de Nederlandse AI Coalitie door onze ervaring met ondersteunende AI en klantfeedback te delen. Hiermee kunnen we helpen bij het vormen van richtlijnen voor mensgericht en verantwoord AI-gebruik.

Waarom NL AIC?

We doen mee aan de Nederlandse AI Coalitie omdat we de waarde erkennen van het samen creëren van een toekomst waar AI niet vervangt, maar de mens ondersteunt. Onze focus ligt op het combineren van menselijke vaardigheden met de mogelijkheden van AI, en we kijken ernaar uit om onze ervaringen te delen en te leren van anderen binnen de coalitie.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.