Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Axveco B.V.

Organisatieprofiel

Data Driven Growth Wij helpen ondernemingen om succesvol te zijn door hun bedrijfsmodellen te vernieuwen, nieuwe technologieën te adopteren en nieuwe manieren van werken te leren. Wij zijn gespecialiseerd in Data Gedreven / Platform modellen en het gebruik van AI en Blockchain om dit te ondersteunen.

Activiteiten op AI gebied

Wij leveren trainingen op executive en operationele niveau en ondersteunen consulting projecten met onze expertise en team. Wij bieden ook een eLearning met Webinar/Workshop voor de AI for Business certificering.

Bijdrage aan NL AIC

Wij ondersteunen de Human Capital Agenda en werken mee met het tot stand brengen van een AI for Business certificering.

Waarom NL AIC?

Wij werken graag mee met de coalitie om het gebruik van en kennis over AI te bevorderen. Wij bieden zelf trainingen aan die wij graag alignen met de gedachtengoed binnen de coalitie.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.