Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

AskAnna – Kickstart your next Data Science project

Organisatieprofiel

At AskAnna, we build a platform to collaborate on data & analytics so you can use the result in your decision-making process. We created an environment to structure your data science projects and make it easy to use it in your daily operation.

Activiteiten op AI gebied

AskAnna is gebouwd om samen te werken op data science & AI projecten. Al onze activiteiten zijn er op gericht om het zo makkeijk mogelijk te maken om toepassingen voor AI te realiseren.

Bijdrage aan NL AIC

Wij hebben veel kennis in huis over het operationaliseren van AI toepassingen. Door jarenlange ervaring in het AI speelveeld nemen wij nuttige kennis mee over wat nodig is om AI toe te kunnen passen. En daarbij ook praktijk kennis waar het vaak mis gaat.

Waarom NL AIC?

Met Askanna wilen wij een belangrijk onderdeel zijn van het doel dat Nederland een sterke en onderscheidende positie gaat opbouwen op het gebied van AI toepassingen. Graag denken wij mee hoe we meer AI gerichte toepassingen kunnen realiseren.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.