Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Aristotle Cognitive Technologies

Organisatieprofiel

Wij bieden softwareproducten aan met gepersonaliseerde en data-gedreven cognitieve taken om de cognitieve vaardigheden van inhibitie vermogen, werkgeheugen en aandacht te trainen in een setting met dubbele taken. Dit verbetert de dagelijkse activiteiten van de gebruiker, wat op zijn beurt sociale participatie en kwaliteit van leven verhoogt.

Activiteiten op AI gebied

Door gebruik te maken van AI, ML en Data Science zijn we in staat om advies te geven over gepersonaliseerde, adaptieve complexiteit niveaus in onze trainingssessies. Dit daagt onze gebruikers uit om te werken aan hun individuele ontwikkelingsdoelen die in lijn liggen met de ambities van hun organisatie.

Bijdrage aan NL AIC

Aristotle is actief betrokken bij verschillende werkgroepen om de integratie van data-gedreven en gepersonaliseerde cognitieve trainingen te versterken op het gebied van “Gezondheid”, “Onderwijs”, “Defensie” en Sport. Samen met onze partners kunnen we een sterk brainport-gebaseerd waarde-netwerk opzetten.

Waarom NL AIC?

Wij zijn op zoek naar peer-to-peer interacties, relevante stakeholders in het ecosysteem en organisaties die de overgang van technologische innovaties op het gebied van gezondheid, onderwijs, sport en defensie willen verbeteren.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.