Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Amberscript

Organisatieprofiel

Amberscript is expert op spraakherkenning en tekstanalyse en helpt overheid, onderwijs en media bedrijven met het zo accuraat mogelijk overzetten van audio naar data met custom spraakherkenningsengines en software voor het bewerken en analyseren van tekst.

Activiteiten op AI gebied

De kern van ons product is AI: spraakherkenningsengines en tekstanalyse op basis van machine learning en neural networks.

Bijdrage aan NL AIC

Wij delen de lessen die we hebben geleerd met het bouwen van onze technologie en helpen graag projecten die te maken hebben met spraakherkenning en tekstanalyse.

Waarom NL AIC?

AI is de kern van ons product en wij helpen Nederland graag verder met de inhaalslag die er ook op spraakherkenning en tekstanalyse gebied te halen valt.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.