Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

AIWorX

Organisatieprofiel

AIWorX is intrinsiek gedreven om de kwaliteit van de Nederlandse gezondheidszorg te verbeteren. Met ons AI platform AI Analyzer integreren wij AI technologie naadloos in bestaande werkprocessen van specialisten. Transparantie en veilig omgaan met data en privacy hebben daarbij voor ons de hoogste prioriteit.

Activiteiten op AI gebied

AI Analyzer zorgt voor de juiste governance van AI-oplossingen met betrekking tot beheer, workflow, communicatie, privacy en veiligheid. Het platform biedt u de mogelijkheid om zelf AI-modellen te ontwikkelen en toe te passen. AI Analyzer vermindert beheerslast, waarborgt privacy en faciliteert een efficiënt en succesvol gebruik van AI-technologie

Bijdrage aan NL AIC

AIWorX heeft een eigen visie ontwikkeld op de inbedding van AI in de technische infrastructuur en werkprocessen in de gezondheidszorg. Deze komt voort uit onze jarenlange ervaring in het samenwerken met ziekenhuizen op het gebied van ICT. Wij zetten deze ervaring graag in bij onze deelname aan de NAIC.

Waarom NL AIC?

AIWorX gelooft dat Artificiële Intelligentie (AI) een belangrijke bijdrage kan leveren aan onze gezondheidszorg. Enerzijds door een betere en mensgerichte zorgervaring voor patiënten én medewerkers, anderzijds door betere klinische resultaten en slimmere werkprocessen. Wij delen onze visie graag met andere leden van NAIC.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.