Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

AIROC

Organisatieprofiel

Airoc helpt bedrijven en onderwijsinstellingen met het succesvol implementeren van werkplekleren en beroepspraktijkvorming.

Activiteiten op AI gebied

Search Engine optimalisatie d.m.v. AI. Grote hoeveelheden ongestructureerde data efficiënt verwerken en analyseren m.b.v. AI-services uit de markt. Slim bundelen van bestaande AI-services om de productiviteit van coaches en docenten te verbeteren.

Bijdrage aan NL AIC

Airoc draagt bij aan de Nederlandse AI Coalitie door kennis en ervaringen te delen vanuit praktijkcases bij leerbedrijven en het praktijkonderwijs.

Waarom NL AIC?

airoc heeft de visie om de kwaliteit van praktijkonderwijs te vernieuwen doormiddel van nieuwe technieken, Leren & ontwikkelen, op een manier die jou aanspreekt, onderwerpen waar jij interesse in hebt, op een moment wanneer het jou uitkomt, overal waar je bent. En dat voor iedereen.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.