Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Ai.nl

Organisatieprofiel

Wekelijkse nieuwsbrief over de belangrijkste ontwikkelingen en inzichten rondom artificial intelligence en de impact op bedrijven, banen en de maatschappij.

Activiteiten op AI gebied

Informatieve nieuwsbrief, netwerk.

Bijdrage aan NL AIC

Delen van kennis en inzichten uit binnen- en buitenland die relevant zijn voor het AI-ecosysteem en de impact van de technologie op mensen en organisaties.

Waarom NL AIC?

De Nederlandse AI Coalitie is cruciaal in het verbinden van Nederlandse AI-initatieven.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.