Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

AIminify

Organisatieprofiel

Door op slimme wijze redundanties te detecteren en te elimineren, verkleint AIminify de memory footprint van het AI-model aanzienlijk en verkleint het de grootte van het model met minimaal kwaliteitsverlies.

Activiteiten op AI gebied

Wij comprimeren neurale netwerken. Door deze compressie wordt het model sneller en is de benodigde memory beduidend minder. Dit doen we zowel in de trainingsfase, als wanneer modellen gereed zijn.

Bijdrage aan NL AIC

Wij helpen andere organisaties graag door mee te denken over mogelijke oplossingen. Op deze manier willen we de Nederlandse AI-markt vooruit helpen.

Waarom NL AIC?

Wij maken graag gebruik van de kennis en het netwerk van de NLAIC om te zorgen dat onze compressietechniek goed aansluit bij de vraag uit de markt.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.