Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

AI Lab One

Organisatieprofiel

AI Lab One is a consulting and development agency based in The Hague and working on AI Innovation for private and public entities. Currently involved in the Govtech, Insurance, and Healthcare industries.

Activiteiten op AI gebied

We develop and integrate AI solutions for our clients and help them with building AI innovation strategies. We also develop our own AI products.

Bijdrage aan NL AIC

We are here to give ideas and feedback on the developments of the Dutch AI ecosystem, raise AI awareness, and assist in building policies that can benefit society in a positive manner.

Waarom NL AIC?

To help develop the Dutch AI ecosystem and to collaborate with other organizations interested in artificial intelligence.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.