Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Link kopiëren

AIgents

Organisatieprofiel

AIgents is de grootste carrière community voor Data Scientists, AI & Machine Learning Engineers in NL. Ruim 700.000 Data-professionals uit heel Europa gebruiken het platform om vacatures, trainingen en evenementen te ontdekken en om kennis uit te wisselen in de verschillende sub-communities.

Activiteiten op AI gebied

Job marketing/ recruitment marketing, employer branding, product & platform branding, events (meetups, hackathons, challenges), training & assessments.

Bijdrage aan NL AIC

Door een platform te bieden waarmee we de andere deelnemers helpen hun doelen te bereiken.

Waarom NL AIC?

Kennisuitwisseling, samenwerken en netwerken.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.