Delen met:
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Ai4agri

Organisatieprofiel

Ai4agri is een digital innovation hub die veehouders, erfbetreders, ketenpartners en de agrarische industrie ondersteund bij het implementeren van data gedreven tools en AI gedreven modellen binnen de bedrijfsvoering op het boerenerf.

Activiteiten op AI gebied

Opleidingen, workshops en programma management gericht op het toepassen van data en AI in de agrarische sector.

Bijdrage aan NL AIC

Ai4agri neemt actief deel aan de werkgroepen en bouwt aan een data en AI ecosysteem voor food&agri in Nederland.

Waarom NL AIC?

Ai4agri neemt deel aan de AI coalitie om kennis en ervaringen te delen en gezamenlijk het gebruik van data en ai in de agrarische sector te bevorderen.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.