Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

AI-Labs BV

Organisatieprofiel

Advies, projectmanagement, cursussen en implementatie van datascience- en machine learning projecten.

Activiteiten op AI gebied

Wij helpen klanten met advies, projectmanagement en implementatie op het gebied van datascience en machine learning. Wij zijn gefascineerd door de mogelijkheden van artificial intelligence (AI) en machine learning (ML) en willen met deze expertise organisaties helpen om kansen te benutten en onderscheidend te zijn.

Bijdrage aan NL AIC

Met inhoudelijke kennis en expertise over ICT, Datascience, Machine learning o.a. door het verzorgen van lezingen, workshops en cursussen

Waarom NL AIC?

Wij geloven dat AI in belangrijke mate de toekomst gaat bepalen. Wij willen onderdeel zijn van deze ontwikkeling en bijdragen. De AI-Coalitie is een initiatief waardoor we dit kunnen doen, in samenwerking met andere organisaties uit Nederland en de wereld

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.