Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

8vance

Organisatieprofiel

8vance is een Nederlands-Duits technologiebedrijf dat een nieuwe generatie slimme en gepersonaliseerde Rich Data Platforms creëert die kunnen worden gebruikt in een groot aantal datarijke markten, zoals HR, financiën, onroerend goed, gezondheid, overheid enz. De oplossingen zijn gebaseerd op 8vance’s gepatenteerde AI-matching technologie.

Activiteiten op AI gebied

Op basis van jarenlang gefundeerd onderzoek in AI en HR, ontwikkelt 8vance met de allernieuwste technologie op gebied van NLP en AI het ultieme matchplatform. Dit uniek data-gedreven systeem heeft, met onze eigen AI, functies, skills, opleidingen en industrieën leren begrijpen en kan deze relateren aan vacatures en personen.

Bijdrage aan NL AIC

Wij willen graag bijdragen op het gebied van Data Delen, Human Capital en Research & Innovation

Waarom NL AIC?

Wij willen graag onze kennis op het gebied van Rich Data Market Platforms delen en verder ontwikkelen, en samen met andere deelnemers van de AI-Coalitie bijdragen aan projecten.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.