Trainingen

 De NL AIC stimuleert de ontwikkeling van AI-onderwijs binnen alle sectoren in Nederland. Op deze pagina vindt u een overzicht van het aanbod AI-trainingen van de NL AIC en haar deelnemers.
Bijdragen aan de ontwikkeling van AI in Nederland?
Sluit je dan aan bij de NL AIC.
Benieuwd naar het aanbod AI-onderwijs van universiteiten?
Filter op:

Bouwstenen

Toepassingsgebieden

Contact

Heeft u vragen? Mail naar info@nlaic.com. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Blijf up-to-date van het laatste nieuws omtrent de NL AIC
Home > Trainingen

EXIN AI Essentials

Deze EXIN AI Essentials training is inclusief het Exin examen dat u, bij succesvol afleggen, erkent met het internationaal erkende BCS AI Essentials Syllabus. Eind oktober 2021 is er ook een eLearning beschikbaar voor deze klassikale en virtuele training.

Deelnemers van de Nederlandse AI Coalitie krijgen 15% korting, de tweede deelnemer 25% en de derde 50%. Neem contact op met de Web Infra Academy.

Brightlands AI Academy

De doelstelling van de Brightlands AI Academy is om een AI generalist af te leveren die vanuit de business / bedrijfskundige inslag in de eigen organisatie aan de slag kan met het identificeren en analyseren van mogelijke AI toepassingen, het kunnen valideren van de business waarde en voldoende basiskennis heeft om AI toepassingen realiseren en implementeren. Daarnaast worden de de werkgever én de deelnemer uitgedaagd om met een data gedreven idee naar het programma te komen en parallel aan het toedienen van de theorie dit idee op te werken naar een businesscase. Hiervoor biedt het programma ook een vakinhoudelijke coach aan om de deelnemer naast de opleiding hierbij te begeleiden en inhoudelijk te coachen. De businesscase wordt aan het einde van het programma door de deelnemer gepitched aan de sponsor / werkgever van de deelnemer.

Deelnemers van de Nederlandse AI Coalitie krijgen 10% korting (kortingscode LIDNLAIC).

ZORGeloos data delen?

ZORGeloos data delen is een gratis webinar over het gebruik van data in de gezondheidszorg. In de webinar wordt ingegaan op hoe je op een veilige manier data kunt gebruiken om ervan te leren en op hoe u kunt leren om de pa­tiënt betere zorg te bieden. Niet alleen binnen 1 organisatie maar regiobreed. Ook wordt ingegaan op hoe u omgaat met analyses en het beschikbaar stellen van de analyses voor het bedrijfsleven om productontwikkeling mogelijk te maken. Zo kan de patiënt of zorgverlener beter ondersteund worden.

Gamification of Digital Services

Gamification operates at the intersection of human psychology and digital technologies. Using gamification elements can strengthen customer engagement, increase service usage, and promote even employee engagement. Multiple applications of gamification of digital services in various industries already exist. The application of typical game elements to other areas, such as customer interactions, work environments, or other non-game context are used to encourage engagement with a product or service.

Data Science bootcamp

At BISS, we turn the most complex data into valuable insights. It simply is at the very core of what we do. We use our expertise to create advanced training courses on data science and smart services. Ideal programme for individuals and teams to really develop their data skills.

 

€400,- discount for the entire program including Python Programming Introduction & € 300,- discount for the entire program excluding Python Programming Introduction for NL AIC participants

AI Compliance and Governance in de praktijk

Zoekt u naar handvatten om de inzet van AI te screenen zodat uw bedrijf of cliënten veilig en legaal kunnen opereren? Leren hoe AI nuttig ingezet kan worden? En wilt u meedoen aan een unieke serious game die u AI compliance en governance in de praktijk laat zien? In tien weken (eigen tijd) gaat u aan de slag met echte data en echte cases.

Introductie Data Engineering

Waar komt uw data vandaan? Welke invloed hebben de beslissingen van data engineers op uw mogelijkheden om visualisaties of modellen te maken? In deze training leert u de fundamenten van het vakgebied data engineering, zodat u een goede sparringpartner/opdrachtgever bent op dit gebied.

Deelnemers van de Nederlandse AI Coalitie krijgen 20% korting (kortingscode NLAIC20).

Data science use case discovery

Hoe vertaalt u de behoefte van stakeholders naar een goede use case? Hoe ziet een goede data science roadmap eruit en welke rollen zijn er nodig voor een succesvolle uitvoering? Welke best practices voor team management zijn toepasbaar? Deze training door ervaring Analytics Translators biedt antwoorden aan de hand van het Data Science Use Case Canvas.

Deelnemers van de Nederlandse AI Coalitie krijgen 20% korting (kortingscode NLAIC20).

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.