Events

NL AIC op Conferentie Nederland Digitaal

De tweede editie van de Conferentie Nederland Digitaal wordt dit jaar gehouden van 16 tot 19 maart en vindt plaats in Groningen. De organisatie verwacht enkele duizenden deelnemers die vanuit hun vakgebied, sector of beleidsterrein betrokken zijn bij de digitalisering van Nederland.

Het programma omvat tientallen sessies, samengesteld in samenwerking met meer dan 100 organisaties. Van digitale inclusie tot slimme energietransitie, en van kunstmatige intelligentie tot digitalisering in het onderwijs. Van het opschalen van veelbelovende initiatieven van start-ups tot het vinden en binden van digitaal talent.

De vierdaagse conferentie bestaat uit de Digitaal Talent Dag (onderwijs), de tweedaagse ICT.OPEN (wetenschap), en de Nederland Digitaal Dag (Nederlandse Digitaliseringsstrategie). De conferentie is een initiatief van het kabinet onder leiding van de ministeries van EZK, BZK, JenV en OCW. Dit jaar vindt conferentie plaats in Groningen en wordt er nauw samengewerkt met NoordenDigitaal, dat tientallen initiatieven in het noorden van Nederland presenteert tijdens de conferentieweek.

Op donderdag 19 maart houdt de NL AIC een sessie. Ga voor meer informatie en aanmelden naar nederlanddigitaal.nl. Inschrijven voor de sessies is nog niet mogelijk. Houd de website dus in de gaten

Volgend bericht:

Events