Genzai

Gepubliceerd op: 9 March 2022

Genzai is een A.I. investeringsbedrijf. Enerzijds hebben we top-notch ICT en A.I. expertise en anderzijds investeren we in-kind in data/A.I. gedreven start-ups. Meestal zwaar betrokken in de initiële 2,5 jaar van de start-up. Vanuit Genzai helpen we start-ups in brede zin met het succesvol maken van een start-up.

Activiteiten op AI gebied

Genzai heeft als focus en expertise A.I. bouwen. Wij hebben super veel ervaring met geavanceerde A.I. modellen, eigenlijk op alle vlakken van A.I. Wij bouwen en hebben zelfs onze eigen supercomputers voor het trainen en draaien van echte grote A.I. modellen.

Bijdrage aan NL AIC

Ons doel binnen de NLAI is om te netwerken, nieuwe relaties met start-ups te ontwikkelen of met corporates die een nieuwe venture willen ontwikkelen.

Waarom NL AIC?

Wij hebben een portfolio van een 14-tal start-ups inmiddels waarin we betrokken zijn. Genzai zelf richt zich op het bouwen van een “developers paradise” waarbij we de allerbeste A.I./ICT developers aan ons proberen te binden en we alleen start-ups accepteren waar de uitdaging groot genoeg is om het voor ons team interessant te maken en houden.

Bekijk de website van de deelnemer