Vragenuurtje Nationale AI Challenge

Datum

9 juli 2024

Locatie

Online

Aanmelden

Zoals u waarschijnlijk weet, is de Nationale AI Challenge van Kickstart AI en de Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) van start gegaan. Het is mogelijk om uw use case in te dienen waar AI een oplossing kan bieden. Een deskundige jury selecteert de winnende use case die samen met een team van experts en engineers zal worden uitgewerkt. 

De Nationale AI Challenge is opgezet voor deelnemers aan de NL AIC. Met als doel om door krachten te bundelen concrete uitdagingen waar bedrijven of maatschappelijke organisaties in de praktijk mee te maken hebben, aan te pakken, en deze met behulp van AI op te lossen. Ook bedrijven die geen deelnemer van de NL AIC zijn, kunnen hun use case aanmelden. Dit kan echter alleen samen met één van de huidige deelnemers. 

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over uw use case, of deze voldoende aan de criteria voldoet, of AI inderdaad een oplossing zou kunnen bieden voor uw uitdaging, of dat u zich afvraagt of er voldoende data beschikbaar is. 

We nodigen u dan ook graag uit voor een vragenuurtje met Rogier Klimbie en Sophia Zitman van Kickstart AI op 9 juli a.s. om 13.30 uur. U kunt uw vragen bespreken en/of een eerste reactie ontvangen of uw use case in aanmerking komt. Wilt u erbij zijn? Meld u dan hier aan, we sturen u dan de link via Teams toe. 

We zien uit naar uw aanmelding voor de Nationale AI Challenge, haak aan bij het vragenuurtje als u vragen heeft! 

Delen via:

Andere evenementen

AI in de GGz

22 november 2024

Rode Hoed, Amsterdam

Bekijk evenement