Informatiesessie voor opleiders en trainers over certificering ‘Artificiële Intelligentie for Business’

Zomer 2021 lanceert de Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) de certificering ‘AI for Business’. Deze certificering wordt door de NL AIC neergezet als de standaard voor professionals op hbo+-niveau die in hun werkomgeving AI willen inzetten.

Professionals die de certificering  ‘AI for Business’ hebben behaald, hebben brede kennis van hoe  je AI kan toepassen in de organisatie en hoe je de organisatie kan inrichten zodat AI kan worden toegepast. Trainingsorganisaties en reguliere onderwijsorganisaties kunnen professionals gaan opleiden voor het examen dat leidt tot certificering. Ook komt er materiaal beschikbaar voor zelfstudie. 

Lees hier meer over de certificering AI for Business.

Op 8 juli 2021 organiseren we voor trainingsorganisaties en reguliere onderwijsorganisaties om 16.30 uur een webinar om ‘AI for Business’ toe te lichten. We nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn. 

Meld u hier aan.   

Delen met:

Event informatie

Datum

08/07/2021

Tijden

16:30

Locatie

Online event

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.